Om Sydbank.dk

• Browserkrav
    • Sydbanks hjemmeside er udviklet og testet på:
      • Internet Explorer 5.0 på Windows
      • Internet Explorer 5.2 på Macintosh OSX
      • Mozilla Firefox 1.0 på Windows, Linux og Macintosh OSX
      • Opera 7.23 på Windows
      • Safari 1.2 på Macintosh OSX
    • Der anvendes følgende browser-plugins
      • Adobe Acrobar Reader
      • Macromedia Flash Player 6.0
    • Javascript og stylesheets (CSS) bør være aktiveret i browseren. Det er muligt at navigere sitet i en særlig tekstversion som hverken kræver Javascript eller stylesheets. Det kan dog medføre begrænset adgang til nogle af sitets funktionaliteter.
    • Frames, cookies og ActiveX anvendes i særlige tilfælde.
    • Der anvendes popup vinduer til udvalgte funktionaliteter. Links, som leder udenfor Sydbank.dk, åbner i et nyt browservindue.
  • Systemkrav
    • Sydbanks hjemmeside er testet på følgende styresystemer:
      • Windows 2000
      • Macintosh OSX
      • Linux Fedora Core
    • Som minimum anbefales et 28.8K modem som netværksopkobling. Den gennemsnitlige download-størrelsen for en side er ca. 20KB, hvilket tilsvarer en downloadtid på 7,8 sekunder ved denne hastighed.
  • Skærm og display
    • Hjemmesiden kan anvendes i en skærmopløsning på minimum 800x600 pixels.
    • Hjemmesiden er ikke optimeret til håndholdte computere og mobiltelefoner.
    • Billeder er forsynet med alt-tekster.
    • Skriftstørrelsen kan justeres i browseren.
  • Tilgængelighed for handikappede
    • Sitet kan anvendes i en læsevenlig tekstversion uden javascript og billeder. Dog vil visse funktionaliteter på sitet ikke være tilgængelige.
    • Sitet er testet på følgende skærm-læsere, Braille keyboards og skærm-forstørrelses software:
    • Sitet er ikke testet for anvendelighed for farveblinde.
  • Kontakt webmaster
    • Hjemmesidens webmaster kan kontaktes via email på adressen web@sydbank.dk.

Grafik: Valid XHTML 1.0!Siden er sidst opdateret 20.12.2004

Browser plugins

For at få det fulde udbytte af Sydbank.dk anbefaler vi, at følgende gratis programmer installeres.

Hovedmenu

HjælpSitemapSøgOrdbogVilkårSitesJob