Om Sydbank.dk

• Browserkrav
    • Sydbanks hjemmeside er udviklet og testet på:
      • Internet Explorer 5.0 på Windows
      • Internet Explorer 5.2 på Macintosh OSX
      • Mozilla Firefox 1.0 på Windows, Linux og Macintosh OSX
      • Opera 7.23 på Windows
      • Safari 1.2 på Macintosh OSX
    • Der anvendes følgende browser-plugins
      • Adobe Acrobar Reader
      • Macromedia Flash Player 6.0
    • Javascript og stylesheets (CSS) bør være aktiveret i browseren. Det er muligt at navigere sitet i en særlig tekstversion som hverken kræver Javascript eller stylesheets. Det kan dog medføre begrænset adgang til nogle af sitets funktionaliteter.
    • Frames, cookies og ActiveX anvendes i særlige tilfælde.
    • Der anvendes popup vinduer til udvalgte funktionaliteter. Links, som leder udenfor Sydbank.dk, åbner i et nyt browservindue.
  • Systemkrav
    • Sydbanks hjemmeside er testet på følgende styresystemer:
      • Windows 2000
      • Macintosh OSX
      • Linux Fedora Core
    • Som minimum anbefales et 28.8K modem som netværksopkobling. Den gennemsnitlige download-størrelsen for en side er ca. 20KB, hvilket tilsvarer en downloadtid på 7,8 sekunder ved denne hastighed.
  • Skærm og display
    • Hjemmesiden kan anvendes i en skærmopløsning på minimum 800x600 pixels.
    • Hjemmesiden er ikke optimeret til håndholdte computere og mobiltelefoner.
    • Billeder er forsynet med alt-tekster.
    • Skriftstørrelsen kan justeres i browseren.
  • Tilgængelighed for handikappede
    • Sitet kan anvendes i en læsevenlig tekstversion uden javascript og billeder. Dog vil visse funktionaliteter på sitet ikke være tilgængelige.
    • Sitet er testet på følgende skærm-læsere, Braille keyboards og skærm-forstørrelses software:
    • Sitet er ikke testet for anvendelighed for farveblinde.
  • Kontakt webmaster
    • Hjemmesidens webmaster kan kontaktes via email på adressen web@sydbank.dk.

Grafik: Valid XHTML 1.0! Siden er sidst opdateret 20.12.2004

Browser plugins

For at få det fulde udbytte af Sydbank.dk anbefaler vi, at følgende gratis programmer installeres.

Hovedmenu

Hjælp Sitemap Søg Ordbog Vilkår Sites Job